Followers

JOM KETOK KETOK RAMADHAN

 
Menjelang hari ke 11 ramadhan..ku ketok ketok pintu ramadhan seterusnya..harap2 aku diberi kesempatan untuk berjumpa hari-hari seterusnya di bulan yang penuh barakah ini.. menunaikan ibadat seikhlas2nya..bulan yang cukup mulia..banyak ganjaran yang ALLAH janjikan buat hambanya yang bertakwa..fasa pertama di mana ALLAH membuka pintu rahmat..ALHAMDULILLAH sudah selesai..sekarang masuk ke fasa ke dua..di mana fasa pengampunan..jom ramai-ramai ketuk lah pintu taubat dan keampunan dari ALLAH..nescaya ALLAH membuka pintu untuk kita seluas2nya...

harini..badan aku tak berapa nak sihat..tapi alhamdulillah ALLAH beri kekuatan untuk aku sempurnakan ibadah puasa..so sambil duduk membuzykan diri dari melayan kerenah sakit ni..aku pun berkesempatan lah mengetok ngetok pintu blog2 bloggers..sekali ternampaklah banner cam kat bawah ni..segmen ketok-ketok ramadhan dari link ni 
http://bee-shawal.blogspot.com/2012/07/segmen-ketuk-ketuk-blog-ramadhan-gitu.html..menarik..sambil-sambil ..amacam menarik tak..
 
 
bulan ramadhan ni..alangkah baiknya kalau blogger2 dapat mengeratkan silaturahim..bersalam-salaman antara satu sama lain..hehehe nak salam bukan muhrim tak dapat kan..jom salam2 n kenal2 dengan blogger2 lain dengan join segmen ni..semua nya menjadi mudah seperti dunia di hujung jari anda..selamat beramal..
 

 

1 ulasan:

Bee Shaz wals said...

salam ramadhan fitri
thank you join my sgemen ketuk ketuk blog ramadhan gitu..
tunggu sehinnga 5/8/2012.semua link yang join sgemen ini akan shaz senaraikan dalam new entri..
selamat menjalankan ibadat puasa..

I Believe What I See

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Hak milik sepenuhnya Norfitri Abdullah Sani/Rawang Selangor