Followers

PELIK TAPI BENAR

manusia semakin pelik..hakikatnye ia adalah satu fenomena yg benar-benar berlaku..hari ni fit nak kongsikan kepada semua betapa ke'pelikan' seseorang individu itu telah menobatkan mereka mempunyai keunikan tersendiri sehingga mereka mendapat tempat di catatan book Guiness of  World Record. lets check it out..

01

huhuhu..grrrrr..seram tak..kalau tiba2 wanita ni muncul dengan rambut nyer panjang macam mayang mengurai ni depan you all waktu2 malam yg sunyi..  sure..mahu terkencing-kencing you all lari selamatkan diri..u all jangan takut sebenarnya si rambut panjang ala2 repunzel ni namanyer Cina Pu berasal dari Daerah Kursi Lipu..difahamkan beliau telah menyimpan rambut sehingga 3.869 m panjangnyer..

mak datukk panjang gilaaa..kalau kutu hinggap ni memang jadi istana mereka lah..so pada kutu-kutu jalanan beware kalau jumpa orang macam ni jadikan lah mereka kawan..heeheheh..

02

yang ni pula misainya adalah terpanjang didunia..tak ke pelik bila misai org malaysia yang paling panjang yang aku pernah tengok ialah watak sarjan misai  dalam cerita roda-roda KL..maybe ade yg panjang lagi tapi yang ni panjangnyer..boleh buat tali..seperti yang dicatatkan dlm buku book Guiness of World Record, panjang janggut uncle yg berasal dr barat India ni ialah 3.75 meter dan kini umur uncle 68 tahun..bagi pak misai semua boleh lah dpt kan tips maintenance misai dari uncle ni..

03

tengok ajelah kukunyer..macamne lah nenek ni nak buat kerja2 rumah..buat kerja2 rumah tak pe lagi mungkin ade pembantu rumah..tapi terfikir tak camne lah nenek ni nak uruskan dirinyer dengan kuku yang panjang.. hantu pun kuku tak panjang cam ni.. huhu manusia..manusia.. hantu pun lari kalau tengok nenek ni..hahahaha..

04

uncle yang ni plak mempunyai hidung yang mancung.. kalau sangkut hanger baju pun boleh.. anyway ini semula jadi tau kurniaan tuhan..tiada sebarang pembedahan botox atau yang sewaktu dengannyer.. ni baru betul hidung mancung pipi tak tersorong sorong..hehehe

05

kalau tadi hidung termancung... ni hidung ala2 pinochio..  panjang nyer lebih kurang 14 cm panjang.. atok ni berasal dari turki dan berumur 80 tahun.. hidung ni panjang bukan kerana atok ni kaki kelentong macam cerita pinochio tu tapi memang semulajadi panjang.. dan keunikan ini lah telah menyebabkan pakcik ni tersenarai dalam buku rekod dunia hidung paling panjang di dunia

06

kata orang kalau tertengok aurat perempuan dengan tak sengaja takpe.. maka selepas tu tundukkan lah pandangan.. masalahnyer ade pula lelaki yang tak nak lepas peluang pandangan kali pertama terpandang perempuan yg menjolok mata bagai nk terbeliak biji mata macam auntie Kim Goddman yg berasal dari Los Angeles, California ni.. mata nyer boleh tersembul sebesar bola pingpong.. huhu seram gak lah kalau auntie ni tiba2 marahkan anaknyer sambil menjegil mata seksinyer itu.. heehehe

p/s: walau apapun manusia-manusia diatas telah mencipta rekod dunia menjadi manusia yang terpelik dan unik..jadi kalau sape2 yg rasa nak tersenarai dalam entry blog fit..hantarkan lah nama kat book GUINESS OF WORLD RECORD..sebagai orang yang pelik n unik..hahaaha..

1 ulasan:

bee shaz wals said...

hahahha nice entri..best..

I Believe What I See

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright@Hak milik sepenuhnya Norfitri Abdullah Sani/Rawang Selangor